A halat lesózzuk, felszeleteljük, és vajjal bélelt tepsibe fektetjük a gomba kíséretében, majd fehérborral meglocsoljuk, és készre pároljuk. A halra rátessz
A fogas 1/3-át alufóliával bélelt őzgerinc formába tesszük, megfűszerezzük, rászórjuk a zselatinport és rátesszük a 2 algalapot. Tölteléket készítünk a
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, felkockázzuk és besózzuk.
A felaprított gombát vajon sütni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a felszel
Lásd, a fogas vajban receptnél, annyi különbséggel, hogy hollandi mártást teszünk hozzá.
A halat lesózzuk, felszeleteljük, és hagymával, gombával, petrezselyemmel, borssal, egy vajjal bélelt tepsibe helyezzük, majd meglocsoljuk a fehérborral. Ha a hal
A hal filét felszeleteljük 10 darabra, vajjal bélelt tepsibe fektetjük, sózzuk és meglocsoljuk a borral. A felaprított gombát, hagymát, petrezselymet rátesszük
A halat megfűszerezzük, lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük, majd citromlével meglocsoljuk. A halszeleteket petrezselymes vajjal öntjük le, és burgonyáva
A halat megtisztítjuk, megfűszerezzük, leöntjük citromlével, morzsába panírozzuk és megsütjük a vajban. A maradék vajon megpirítjuk a petrezselymet, hozzáad
Ugrás a lap tetejére >>