A fogast besózzuk, borsozzuk, majd vajon készre sütjük. Eközben a felkarikázott újhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a petrezselyemzöld
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben az édesköményt felszeleteljük, majd olajon megdinszteljük, sózzuk, az egész borssal ízesítjük. V
A fogasszeleteket megsózzuk és vízben megfőzzük, köretként főtt burgonyával és citromos mártással tálaljuk (lásd a mártásoknál).
A fogast megtisztítjuk, négy darabra vágjuk, bedörzsöljük sóval és vajjal kikent tepsibe rakjuk. Az alaplevet és a bort rálocsoljuk, lefedjük, majd előmelegí
A halakat megfűszerezzük, leöntjük a citromlével és pár percig főzzük. Ezalatt elkészítjük a tojásmártást (lásd a tojásmártás receptnél), végül tá
A halat pár percig tejes, citromos vízben főzzük, majd leszűrjük és megsózzuk. Tálaláskor a halra öntjük a barnára pirított vajat.
Megtisztítjuk és kifilézzük a halat, amelynek a maradékát félretesszük. Felteszünk 1 liter vizet főzni, amelybe beletesszük a felaprított zöldségeket, valam
A halat megtisztítjuk, négy darabra vágjuk és alaposan bepácoljuk sóval, borssal, préselt fokhagymával. Felöntjük tejjel, letakarjuk és fél napra hűtőbe tes
Ugrás a lap tetejére >>