» csipetnyi sáfrányszál » 2 ek. meleg víz » 1,75 dl majonéz » 2 ek. reszelt vöröshagyma » 4 ek. citromlé » 1 tk. dijoni mustár » só, bors » 1 kg főtt garnéla » 1 rómi saláta szíve, levelekre szedve » 4 paradicsom » 8 szem fekete olajbogyó
A sáfrányt a vízbe tesszük, majd egy másik tálban összekeverjük a majonézt, a hagymát, a citromlevet és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk, majd a sáfrányos vízbe keverjük, és hűtőbe tesszük. Ezután a salátaleveleket eloszlatjuk a tányérokon, rátesszük a garnélákat, a paradicsomot és az olajbogyót. Végül a sáfrányos öntettel meglocsoljuk, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom