A halat mossuk meg, ízesítsük
sóval,
borssal. Pucoljuk meg a gyöngy
hagymákat. A
paradicsomokat mossuk meg, majd keresztbe vágjuk be a felső részüket. A
citromot vágjuk vékony szeletekre. Mossuk meg
tárkonyt és a petrezselymet. A petrezselymet vágjuk apróra.
vajazzunk ki egy hőálló formát. Rendezzük el a
hagymát és a
fokhagymát a sütőformában. Helyezzük rá a két szár
tárkonyt. Locsoljuk meg borral, és szórjuk meg
sóval,
borssal. Tegyük a halat a zöldségre, fedjük le a
vajdarabokkal, és halmozzuk rá a
citromszeleteket. Süssük 200 fokon 25 percig.
Daraboljuk fel a halat, és helyezzük a zöldségekkel együtt tányérokra. Locsoljuk meg egy kis főző
vízzel, és szórjuk meg
petrezselyemmel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>