A felszeletelt vöröshagymát, a babérlevelet, a borsot, a citrusok levét és héját, valamint a bort egy lábosba tesszük, és kb. 20 percig főzzük. Ezután belet
A felaprított, sózott halat, vajjal bélelt tepsibe meglocsoljuk a borral, és puhára főzzük. Vajon pirítjuk meg a gombát, hagymát, és hozzáadjuk a fűszernöv
Az olajat, aprított fokhagymát és csilipaprikát, pirospaprikát elkezdjük hevíteni, majd beletesszük a rákokat és dobva-rázva készre sütjük.
A mártás hozzávalóit alaposan összeturmixoljuk.
A rákokat megfelelően megtisztítjuk, a páncélt megpirítjuk, majd 2,5 deci vízben pároljuk. Ha elfőtt újra
A rákokat csöpögtessük le, a legszebbeket tegyük félre, a többit zúzzuk szét. Turmixgépben ezt a krémsajttal, a vajjal és a citromlével eldolgozzuk. Adjuk m
Sózott, bevagdosott halat megpirítjuk, majd sütőben 20 perc alatt készre sütjük.Sós borsozott gombát vajban addig párolunk míg a saját levét el nem főtte.Li
A halat a lisztbe forgatjuk, majd a vajon megsütjük. Kiszedjük, és a vajra ráteszük a gombát, tejfölt, citromlevet, sót és egy kevés vizet. Felforraljuk, majd
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kifilézzük és a maradékot felengedjük vízzel. Beleszeljük a hagymát, sózzuk és főzzük egy háromnegyed órát.
Kivajaz
Ugrás a lap tetejére >>