Tegyük a halakat porcelántálra, és közéjük a narancsszeleteket. Sózzuk- borsozzuk, és az összevagdalt petrezselyemmel szórjuk meg. Az olívaolajjal locsoljuk m
A grillben forró tüzet rakunk. A piri-piri mártást, a fokhagymát, a citromlevet és a repceolajat összekeverjük, és fűszerezzük. A halszeletek mindkét oldalát
A grillen tüzet rakunk. A kókusztejet és a zöld currykrémet összekeverjük, és a halat bekenjük vele. 30 percig állni hagyjuk. A halat a grillsütőre tesszük,
A süllőt elfelezzük, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az ánizst és 2 ek. olajat, majd ebben pácoljuk 1 órát a halat. Eközben a felf
Miközben a rizst puhára főzzük, az olajban megpirítjuk a felaprózott hagymát, a zellert, az összepréselt fokhagymát és a felkockázott paprikákat. Miután meg
A halfilét felszeleteljük, kb. 3*3 cm-es darabokra, majd sózzuk, borsozzuk, és kicsit állni hagyjuk. Eközben egy lábosba 2 liter vizet töltünk, beletesszük a r�
Fogunk egy tálat, beletesszük a busahúst, majd hozzákeverjük a főtt sárgarépát, a főtt gomba felét, a feldarabolt paprikát. Sózzuk, borsozzuk, a delikáttal
Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és borssal. Felöntjük 2 liter vízzel és forrni hagyjuk. Adunk hozzá 2-3 csöves paprikát is. Mikor forr,
Ugrás a lap tetejére >>