Olajban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Felforraljuk. Feldaraboljuk a halakat és hagyjuk sóban állni. A lébe
Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt halat, majd felöntjük a hallével, és 3 percig így főzzük. Eközben a mogyoróhagymát felkarikázzuk, a köményt é
Bográcsban szalonnadarabokat pirítunk és hagymát pirítunk benne. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. A lébe 3-5 ledarált apró halat, halfejet, k
Olajban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Beletesszük az összedarabolt apró halakat. Teszünk még bele petrezselyem és zelle
Halakat ledaráljuk. Fejeket és uszonyokat eldobjuk. Ledarált húshoz zúzott fokhagymát, őrölt borsot, petrezselymet, felvert tojást, kenyérbelet és sót összek
Bográcsban kevés vízben 2-3 fej apróra vágott hagymát puhítunk. Beledobunk pár darab halászlékockát. Aztán belerakjuk a feldarabolt halakat, felöntjük elege
Bográcsban szalonnadarabokat olvasztunk, amibe apróra vágott hagymát pirítunk. Pirospaprikával megszórjuk és felöntjük vízzel. Teszünk bele 2 ek. zsírtalan k
Halak fejéből és farkából alaplevet főzünk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Amikor forr, beletesszük a halakat
Ugrás a lap tetejére >>