A halat kifilézzük, majd besózzuk az ikrával, haltejjel együtt, és hűtőbe tesszük. A ponty fejét, uszonyait, gerincét 2 l vízben kb. 3-4 órán át főzzük,
A három féle halat megtisztítjuk, felszeleteljük és lesózzuk. A felaprított hagymát, paprikát, paradicsomot zsiradékban megpirítjuk, és felöntjük sós papri
Kb. 1 kg halhoz egy jó nagy fej vöröshagymát számítunk, amit karikákra vágunk. A halat, a hagymát, az apró halakat és a piros paprikát 30 percig annyi vízben
Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, pár szem borssal és ételízesítővel. Csípős paprikát is teszünk bele valamint sűrített paradicsomot.
A halat tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. Sózzuk be, majd a fejét, a gerincét és az uszonyát tegyük fel főni a karikára vágott hagymával együtt 2 liter víz
A halat alaposan megmossuk és feldolgozzuk, a fölösleges részeit félre tesszük. Ezután felszeleteljük és jól bemasszírozzuk sóval, így hagyjuk egy órát ál
A halat alaposan megmossuk, feldolgozzuk, a bőrét leszedjük és kifilézzük. Ezután bevágjuk és felszeleteljük. A pontydarabokat sóval, pirospaprikával és cser
Vízben hagymát fonnyasztunk. Ha megsárgult, beledarabolunk apró halat, krumplit és csípős paprikát. Ízesítjük. Feldaraboljuk a nagyobb halakat és hagyjuk őke
Ugrás a lap tetejére >>