A fűszeres vaj hozzávalóit összekeverjük. A pisztrángot, mint egy könyv kinyitjuk és a fűszervajjal megkenjük.
A grillsütőn a tüzet parázsra égerjük úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Rádobjuk a faforgácsot, és a pisztrángot arra az oldalra tesszük, ahol nincs tűz. Amikor az első füstöt meglátjuk, fedővel letakarjuk, és 45-60 percig füstöljük. Villával ellenőrizzük.
Turmixgépbe rakjuk a füstölt pisztrángot, a vajat, a kaprot, a citromhéjat, és simára keverjük. A pástétomot finomra vágott kaporral díszítve, szezámmagos keksszel vagy francia rozskenyérrel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom