» 750 g kockára vágott, kemény fehér húsú halfilé » 90 ml extraszűz olívaolaj » 1 kimagozott, feldarabolt, piros kaliforniai paprika » 2 vékony gerezdekre vágott lila hagyma » 2 citrom frissen facsart leve » 2 teáskanál szárított oregánó » só és frissen őrölt fekete bors » tartármártás és citromgerezdek a tálaláshoz
Tegyük a halat tálba. Egy csavaros üvegbe tegyük bele az olajat, a citromlevet, az oregánót, a sót és a borsot, és jól rázzuk össze. A keveréket öntsük a halra. Forgassuk jól össze és 5 percig hagyjuk állni.Beáztatott nyársakra felváltva húzzuk fel a halat, a paprikát és a hagymát. Olajozzuk ki a grillserpenyőt és melegítsük fel. A nyársakat forgatva süssük meg, amíg puha nem lesz. Amikor megsültek tartármártással és citromgerezdekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 25-28 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom