» 0,5 dl olívaolaj » 1 kiskanál morzsolt rozmaring » 1 gerezd fokhagyma, zúzva » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, » ízlés szerint » 4 kardhalsteak, 2,5 cm vastagra vágva, leöblítve és » megszárítva » fűszervaj
Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüzet készítünk, majd a halat oldalanként 4-5 percig grillezzük. Egyszer megfordítjuk. Jó nagy adag fűszervajjal meglocsolva kínáljuk.
Fűszervaj:
20 dkg szobahőmérsékletű vaj
10 dkg vegyes zöldfűszer(pl. majoranna, bazsalikom, petrezselyem, kapor)
1 gerezd fokhagyma, zúzva
A hozzávalókat összekeverjük, és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom