» 500 g spagetti » 6 kivi » 250 ml natúr joghurt » 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 1 evőkanál frissen reszelt citromhéj » só és frissen őrölt bors
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Hámozzuk meg a kivit, három darabot vágjunk fel apróra, a maradékot törjük össze villával.
Melegítsük fel a joghurtot alacsony tűzön, adjuk hozzá a fokhagymát, az összevágott kivit és a citromhéjat. sózzuk, borsozzuk. Közepes tűzön főzzük 2-3 percig, közben kevergessük. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá az összetört kivit és s leszűrt tésztát. Keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom