Sütőben sült ördöghalszeletek - Spanyolország recept
Hány személyre: 4 személyre
» 2 újhagyma » 250 g sampinyongomba » 4 db ördöghal szelet » só » 2 dl fehérbor » olaj » 1 kanálnyi zsemlemorzsa » finomra vágott petrezselyem
Megtisztítjuk a halszeleteket, bedörzsöljük sóval és egy ideig állni hagyjuk.
Egy tűzálló tálba rétegezzük a felszeletelt gomba és újhagyma egy részét. Erre rakjuk az ördöghalat, majd befedjük a zöldségekkel. Meglocsoljuk a borral és az olajjal, rászórjuk a zsemlemorzsát és előmelegített sütőben fél óra alatt megpirítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom