» 0,5 dl olívaolaj » 2 közepes vöröshagyma, felaprítva » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 1(10 dkg) konzerv szeletelt pimentos vagy » cseresznyepaprika » 20 dkg darabolt friss vagy konzervparadicsom, » lecsöpögtetve » 1 kiskanál pirospaprika » 5 dkg petrezselyem, finomra aprítva » 4 kis egész szivárvány pisztráng, megtisztítva » fej és farok nélkül » 1 dl száraz fehérbor
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a pimestost, a paradicsomot, a pirospaprikát és a petrezselymet összekeverjük. A halakat a krémmel megtöltjük, és egy olajjal kikent tepsibe helyezzük. A bort aláöntjük, fóliával letakarjuk, és 30-35 percig sütjük. Villával ellenőrizzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom