A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze ,majd tésztagéppel nyújtsuk vékonyra. Szaggassunk belőle köröket.
Töltelék:
A vörös
hagymát pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a darált húst és az apróra vágott bacont. Szórjuk bele a felvágott
paradicsomot, a
bazsalikomot, és üssük bele a
tojást. Főzzük puhára. Töltsük a tölteléket a tészta közepébe, és a széleket nyomkodjuk le. Főzzük ki
sós
vízben, majd szűrjük le.
A szószhoz pirítsuk meg az apróra vágott
mogyoróhagymát, majd adjuk hozzá a
paradicsompürét és a
tejszínt. Főzzük össze, majd locsoljuk a raviolikra.
Előkészület: 20 perc.
Főzési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>