Vágjuk fel a padlizsán húsát 3 cm vastagságú darabokra. Sózzuk meg és tegyük félre. Sótól kijön a keserű íze.
Hagymát vágjuk nagyobb darabokra, és apr
Dolgozzuk össze a húst a felaprított hagymával, az enyhén felvert tojással és a melasszal. Sóval, gyömbérrel, szerecsendióval és a szegfűborssal fűszerezzü
A fagyasztott zöldséget kiengedjük és jól átszűrjük.
A darált húst alaposan átsütjük, öntsük le a zaftját és dolgozzuk össze a levessel, a vízzel, val
A zsemlét beáztatjuk, majd kicsavarjuk. A kelt leveleire bontjuk, és 2 percig főzzük, majd torzsáját kivágjuk. A zsemlét a hagymával és fokhagymával ledarálj
Az olívaolajon pároljuk meg az összevágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd keverjük hozzá a rizst és süssük 5 percig. Locsoljuk rá a bort és a meleg l
A felaprózott hagymát, fokhagymát és chilit olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst, és felöntjük a bor felével. Mikor a bort elfőtte, beletesszük a kagyl
Az összes kagylót, rákot és halat alaposan megtisztítunk, felesleges részeit eltávolítjuk. A tátongó kagylókat egy dl borban főzni kezdjük, majd ha kinyílta
Pároljuk puhára sós vízben a rizst, majd szűrjük le.
A paprikát tegyük előmelegített sütőbe, aztán zacskóba, zárjuk le néhány percig, így könnyen le t
Ugrás a lap tetejére >>