Húst falatnyi kockára vágjuk. Hagymát felszeleteljük, zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Majoránnát felaprítjuk. Zsírt hevítünk a bo
Vékony csíkokra vágjuk a pacalt és vízben kiáztatjuk. Bográcsban szalonnadarabokat sütünk ki, és belerakjuk a pacaldarabokat. Felöntjük vízzel, fűszerezzük
Bográcsban apróra vágott hagymát pirítunk. Szórunk rá csemege és félédes paprikát, sót és borsot. Felöntjük vízzel, majd belerakjuk a húst és feltesszü
A húsról eltávolítjuk a gerincet, a bordák mentén felszeleteljük, és puhára főzzük. Fogyasztás előtt főzelékkel, és zsemlegombóccal szervírozzuk.
Bográcsban zsírt olvasztunk és megpirítjuk rajta a hagymát. Beleszórjuk a pirospaprikát, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk felkockázott húsokat. Vágunk rá
A tejet forraljuk fel egy nagy lábasban és szórjunk bele egy csipet sót. Ha kész, vegyük le a tűzhelyről és egyenletes kevergetés mellett adjuk hozzá a kukoric
A raddicchiót fokhagymás, rozmaringos olajban megpirítjuk, majd felöntjük a borral. Egy másik lábosban a tejszínt, a vizet és a vajat felforraljuk, majd belekeve
A felcsíkozott húst a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vörös áfonyát és a felaprózott gyömbéres szilvát. Néhány perc után a vízigesztenye, a szója
Ugrás a lap tetejére >>