A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, és sóval ízesítjük. A hagymát felkarikázzuk, majd forró olajon, lefedve megfonnyasztjuk. Levesszük a kályháról, rászór
A grillsütő melegítsük elő. Kenjük meg olajjal a padlizsánszeleteket. Sózzuk- borsozzuk és rakjuk egy tepsibe. 4-5 percig, vagy amíg meg nem puhul és aranysár
az angolnát vágjuk 3-4 cm széles csíkokra. Locsoljuk meg kis ecettel, és szórjuk meg sóval. Hagyjuk 5-8 percig állni. A gyömbért csepegtessük le, a paszternák
A csirkekrémlevesest a vízzel és a rizzsel alaposan dolgozzuk össze. Öntsük egy edénybe és tegyük bele a csirkemellet és a zellert is. Sóval, borssal és piros
A húst vágjuk darabokra. Az olajat hevítsük fel a wokba, és süssük a húst benne 4-5 percig. Az ecetet keverjük össze a szójaszósszal, a mézzel, a fűszerporr
Mossuk át a csirkemellfilét és vágjuk darabokra.
Tegyük edénybe az összevágott hagymát és a paprikát, valamint a húst. Dolgozzuk össze a szószt a gyömbé
A kikloffolt, fűszeres húst lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. Ezután megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a maradék lisztet, paradicsomot, f
A gombát forró vízben áztatjuk fél órát, majd kivesszük, lecsöpögtetjük és felszeleteljük. A halat feldaraboljuk, majd sózzuk, és egy tálba tesszük. Hozz
Ugrás a lap tetejére >>