Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ezután gombócokat formázunk belőle, majd miután k
A felkarikázott póréhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd beletesszük a feldarabolt tofut és az osztrigát is. Eközben egy tálban elkeverjük a citromlevet a kemé
A kimosott káposztát egy jénaiba tesszük, felöntjük fele-fele arányban a borral és vízzel. Rátesszük a szalonnát és a felszeletelt hagymát, majd kb. egy ór
A hal bőrét és gerincét eltávolítjuk, majd felszeleteljük a húsát, és bekenjük a gyömbéres chiliszósszal. Ezután a wok-ban pirítani kezdjük a spárgát,
Fogunk egy mély tálat, összekeverjük benne a citromlevet, a citrom héját, a sót, borsot és ánizsmagot, majd ebbe tesszük a halat, és egy órát pácoljuk. Ekö
Vágjuk össze a hagymát és a fokhagymát, és pároljuk meg egy kevés olajon. Adjuk hozzá a halat, a citromot, a gyömbért, a köményt, a csiliket, a sáfrányt é
A szalonnát felkockázzuk, és a felapríott hagymával együtt megpirítjuk. Rászórjuk a fűszerpaprikát, és jól elkeverjük. A paradicsomot és paprikát felkarik
Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Szalonnát kis darabokra vágjuk. Bográcsban lepirítjuk, majd üvegesre dinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a tésztá
Ugrás a lap tetejére >>