A rákokat és a kagylót megpirítjuk az olajon, majd felöntjük a borral, és így puhára pároljuk. Eközben a felkockázott paradicsomot is kissé megpirítjuk, só
Kicsontozzuk a húst, összetekerjük, és megkötözzük, majd puhára főzzük. Burgonyapürével tálaljuk.
A nyers tojást a tejjel felverjük. A zsemlét és a sonkát apróra felkockázzuk, majd az összezúzott fokhagymával, mustárral, majonézzel, apróra vágott petrezs
A páchoz tegyük robotgépbe a hagymát, a mentát, a mandulát és a fokhagymát. Őröljük darabosra, majd fokozatosan keverjük hozzá az olajat és a citromlevet. S
Ugyan az, mint az erdélyi tokány receptje, csak a mészáros tokányba, még virslit is teszünk.
A lereszelt burgonyához és hagymához keverjük a lisztet, a tojást, a sót és a felaprózott metélőhagyma felét. A maradék hagymát a túróhoz keverjük a tejje
A rizst sós vízben készre főzzük, majd leszűrjük, és félretesszük. Eközben a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paprik
A húst megtisztítjuk, megszabadítjuk a zsíros részeitől és szeletekre vágjuk.
Egy edényben dolgozzuk össze a levest a vízzel, a szószokkal, a mézzel és a m
Ugrás a lap tetejére >>