A csülköt a farokkal, hagymával és szalonnabőrrel együtt 4 liter sós-borsos vízben 3 órát főzzük. Két óra után hozzáadjuk a sárgarépát. Utána a csül
A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, a paradicsompürét, és puhára pároljuk benne a felkockázott húst. Ha a hús már megpuhu
A felcsíkozott húst, a lereszelt gyömbért, az összepréselt fokhagymát és a felaprózott chilit egy tálban összekeverjük, majd a wokban megpirítjuk. Ekkor bele
A mangókat meghámozzuk, kimagozzuk, majd a gyümölcshúst felcsíkozzuk, és a felét egy turmixba tesszük. Felöntjük a levessel, majd összeaprítjuk. Ezután a ka
Dolgozzuk össze a túrót a ricotta sajttal, a mozzarellával, a parmezánnal, az enyhén felvert tojással és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sóval és borss
Vékony csíkokra szeleteljük fel a húst és hempergessük meg a lisztben. Kezdjük el hevíteni a felkockázott szalonnát, majd néhány perc után keverjük hozzá a
Marhahúst felkockázzuk és a szalonnát is. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Répát megpucoljuk és kis kockákra
A wokban megpirítjuk a felkarikázott újhagyma egy részét, a gyömbért és az összepréselt fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott húst, majd ha ez is ba
Ugrás a lap tetejére >>