A burgonyát puhára főzzük, a lazacot pedig pürésítjük, majd hozzákeverjük az összetört burgonyát, sózzuk, borsozzuk. Négy gombócot csinálunk belőle, maj
A lazacot szűrjük le és tőrjük össze.
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá felszeletelt gombát, répát, zellert, a felkoc
A tésztát sótlan lobogó vízben kifőzzük, leszűrjük, majd hozzádolgozzuk a borsót, a tejet, a levest, a sajtot és a tárkonyt. Ezután tegyük egy tűzálló t
A tésztát sós lobogó vízben főzzük ki, majd szűrjük le.
Az olívaolajon süssük meg az összevágott hagymát és a felszeletelt zellert. Vegyük le a tűzről
A halat leszűrjük és kifilézzük, majd összedolgozzuk a sajttal, a felszeletelt hagymával és a paprikával. Kanalazzuk egy kikent tűzálló tálba
Botmixerrel ke
8 dkg zsírral elkészítjük a lecsót. A húst eközben vágodeszkán nagyon apróra, szinte pépesre vágjuk fel. Beledobjuk egy kis forró zsírba, hogy ne álljon ö
Zsírban megfonnyasztjuk a karikára vágott hagymát. Rászeleteljük a paprikát és a paradicsomot. Hozzáadunk egy kis csípős paprikát. Lassú tűzön főzzük, s
A felkarikázott hagymát a szalonna kiolvasztott zsírján megfuttatjuk, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a felkockázott húst, majd sütni kezdjük. Egy idő
Ugrás a lap tetejére >>