Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a fűszerekkel. Dolgozzuk össze, majd
A megmosott, leszárított burgonyát felaprítjuk, sóval ízesítjük, majd egy tepsibe simítjuk. A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, majd leszűrjük.
A felcsíkozott karalábét 2,5 deci sós vízben kb. negyed órát főzzük, majd leszűrjük. A vajból és a lisztből rántást készítünk, felöntjük a főzőlé
Vágjuk kockára a húst, hámozzuk meg az almát, és reszeljük le. Vágjuk apróra a gombát. Tegyünk mindent egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és dolgozzuk össze. K
Egy szép nagy karfiolt sós vízben 1 kanál cukorral puhára főzünk, leszűrjük,fakanállal jól összetörjük.
2 kanál vajat,2 felvert tojás,1 kanál lisztet,pi
A felaprított sonkát, tojást, tejet, 2 dkg lisztet jó sűrűre főzzük, majd a kikloffolt húsra helyezzük. A hús széleit behajtjuk, összekötözzük őket, és
A recept elkészítését lásd a serpenyős rostélyosnál, csak itt felkockázott burgonyát adunk köretnek, a húst tojásokkal, és főtt borsóval tálaljuk.
Jó fél órára abárolni hagyjuk a húst. Zsírban megpirítjuk a hagymát, megszórjuk paprikával és beletesszük a feldarabolt húsokat. Felöntjük vízzel, fűsze
Ugrás a lap tetejére >>