A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, besózzuk, majd 30 percig állni hagyjuk. A hagymát felaprítjuk, és olajon megpároljuk. A tűzről levéve belekeverjük a papr
A patisszont meghámozzuk (ha nagy, kikaparjuk a magjait), és szeletekre vágjuk, majd sóval ízesítjük. A burgonyát és a paradicsomot felkarikázzuk, a zöldpaprik
Hal bőrét lehúzzuk, majd kifilézzük. Vízben átmossuk, majd felszeleteljük. Kevés sóval, őrölt fehér borssal megszórjuk őket, citromlevet csöpögtetünk r
A császárhúst felkockázzuk, majd megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. Így pároljuk, majd 10 pe
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sóval, borssal bedörzsöljük, és mindegyiket egy káposztalevélre tesszük. Így behajtogatjuk, majd egy jénaiba tesszük őket.
Először előkészítjük az összes hozzávalót. A húst keskenyre felcsíkozzuk, a megtisztított gyömbért apróra daraboljuk, majd összekeverjük a sambal oelekke
Dolgozzuk össze a fűszersót a bors felével és a sóval. Ezzel pácoljuk be a csirkecombokat. Az olívaolajon süssük meg a csirke mindkét oldalát, hogy aranysárg
Alaposan dolgozzuk össze a levest a levesporral, majd öntsük egy olívaolajjal kikent edénybe. A húst és az apró darabokra vágott szalonnát is tegyük bele.
Hel
Ugrás a lap tetejére >>