A brokkolit olvasszuk ki, majd szűrjük le. Ezután halmozzuk egy kivajazott tűzálló tálba.
A halat összetördeljük, majd hozzádolgozzuk a levest és a tejet. S
Tartármártás:
Keverjük össze a kapribogyót, a hagymát, az uborkát, a snidlinget, a petrezselyemt és a citromlevet. keverjük össze a majonézzel.
A lisztet k
A halat mossuk meg, és vágjuk vékony szeletekre. Keverjük össze a sót, a borsot, az olajat és a rizsbort. Az újhagymát karikázzuk fel, a gyömbért hámozzuk me
A tőkehalat felaprítjuk, majd a halszósszal, a felaprózott chilivel, az összepréselt fokhagymával, a korianderrel, a tojással, a liszttel és az összetépkedett
A megtisztított krumplit felkarikázzuk, egy kivajazott edénybe tesszük, majd rárakjuk a felcsíkozott, vajon kissé megpárolt halat. Sózzuk, a fokhagymával ízes
A felaprózott hagymát és petrezselymet megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a feldarabolt halat, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg pépes lesz. Ezt elo
Elkészítési folyamata ugyan az, mint a bélszín hálóban receptnek, annyi kivétellel, hogy a bélszín és a gombapép tetejére főtt, sóval, borssal ízesített
A húst megsózzuk, zsírral bélelt tepsibe félkészre sütjük. A hagymát, petrezselymet, gombát, fűszereket, morzsát megpirítjuk. A hússzeleteken elkenjük a go
Ugrás a lap tetejére >>