A húst kikloffoljuk, megfűszerezzük, eközben a hagymát felkarikázzuk, és lisztbe panírozzuk. A hagymát zsírban megpirítjuk, majd a húst is. Zsiradékkal kent
A megtisztított hússzeleteket kiklopfoljuk, széleiket bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk és forró zsiradékban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük.A vékony kar
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, félbevágjuk, és aljukról leszelünk egy darabot, hogy a kivajazott tepsiben megálljanak. Mielőtt a tepsibe tess
Nyúlt széles darabokra vágjuk, megsózzuk és lisztbe forgatjuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, szalonnát felcsíkozzuk. Bográcsba tesszük a szalonnát, zsírjára
Egy hagymát felaprítunk, majd olajon megpároljuk. Beleszórjuk a köménymagot, és addig hevítjük, amíg nem pattog. Rászórjuk a pirospaprikát, és beletesszük
A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. A füstölt húst kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk. A káposztát a szalonna zsírjára tesszük, hozzáadjuk a pir
A fele hagymát felkarikázzuk, megpirítjuk a zsír felében, megfűszerezzük, hozzáadjuk a megmosott káposztát, felöntjük annyi vízzel, hogy lefedje, és megpár
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
Ugrás a lap tetejére >>