Húst vékony csíkokra vágjuk. Szalonnát szintén felcsíkozzuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, gombákat csíkokra szeleteljük. Petrezselymet és a majoránnát apr
A húst lehártyázzuk, majd 18 érmét vágunk belőle. Kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, sóval ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük, és forró zsírban körbe
A krumplikat héjában megfőzzük, eközben a tölteléket elkészítjük. A gombákat megtisztítjuk, szárukat levágjuk, majd felaprózzuk. A szalonnát szintén fel
A felszeletelt vesepecsenyét összekeverjük az étkezési keményítővel és az osztriga-, valamint a szójaszósszal. Ezután előkészítjük a többi alapanyagot. F
A tésztát sós, fokhagymás vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Eközben 5 deka vajat megolvasztunk, megpirítjuk benne a feldarabolt újhagymát, majd hozzáadjuk
A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon fehéredésig sütjük.Hozzáadjuk a finomra aprított vörös- és fokhagymát, sózzuk- borsozzuk, és kevergetve addig
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a fűszerekkel. Dolgozzuk össze, majd
Vaddisznó velejét beáztatjuk, majd lehúzzuk a hártyát. Ráütjük a tojásokat és a felkockázott zsemléket. Kevés lisztet adunk hozzá, fűszerezzük és össze
Ugrás a lap tetejére >>