Összekeverjük a tojásaokat a tejfölle és ízlés szerinti sóval, majd a vajat palacsintasüőbe tesszük és felhevítjük. Erre öntjük rá a tojásokat és megs
A húst felkockázzuk, megfűszerezzük, lisztbe forgatjuk, és zsírban megsütjük. A maradék lisztet megpirítjuk a zsírban, hozzáöntjük a hagymát, paradicsompü
Padlizsánt vékony karikára vágjuk, besózzuk és fél órát állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk. Meghámozott paradicsomot felkockázzuk, paprikát és cukkinit felkar
Zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, felaprított húst, fehérbort, felöntjük egy kevés vízzel, és megfőzzük. A feldara
Egy tálban összekeverünk 5 dkg mézet és egy narancs levét, majd ebbe pácoljuk a húst néhány órán keresztül. Ezután bekenjük a maradék mézzel, rászórjuk
A jamgyökeret feldaraboljuk, majd puhára főzzük kb. fél óra alatt. Eközben egy turmixba tesszük a paprikát, az olívaolajat, a fokhagymát, az olívabogyót, a m
A tojásokat mossuk meg, és tegyük a füstölt lébe. Forraljuk lassan fel, és főzzük 15 percig. A citromlevet, a cukorral, 2 ek. főzőlével öntsük a zselatinra,
A nyelvet puhára főzzük, eltávolítjuk a bőrét, végül felszeleteljük, és tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>