Keverjük össze a kétféle hús, a sót, a fokhagymát, az édesköménymagot, a paprikát, a fehér és fekete borsot, a Cayenne-borsot, a petrezselymet és a Pernod-t
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a paprikát. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk. Hozzáöntjük a bort, majd így pároljuk. Ek
A tésztát a megfelelő módon kifőzzük és leszűrjük.
A húst kockázzuk fel és egy edényben dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, valamint az olívaolajat
A húst tisztítsuk meg és vágjuk le a zsíros részeket, majd tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a szószt és a felkockázott chilipaprikát is. Borssal és fokhagyma
A felaprózott mogyoróhagymát a megolvasztott vaj felében megpároljuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott póréhagymát és egy ek. bort. Ha elfőtte a levét, egy ov
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A szalonnát, hagymát megp
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom