A babot leszűrjük és alaposan átöblítjük.
Vegyünk egy párolóedényt és rakjunk az aljába egy tortillalapot. Kanalazzunk rá a salsaszószból, a babból és
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap kuktában puhára főzzük. Eközben a húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, és olajban kisütjük. A fel
Gombát megmossuk és cikkekre vágjuk. Vöröshagymát apróra szeljük. Répát felkockázzuk, valamint a petrezselyemgyökeret is.
Zsírt hevítünk a bográcsban, b
A húsokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A szalonnát szintén zsírban megpirítjuk. Tálalásnál fatálra helyezzük a
Megtisztítjuk és apróra daraboljuk a hagymát, gombát és petrezselymet, ezeket együtt forró zírban addig pároljuk, míg puha nem lesz. Daráljuk meg a húst, és
A burgonyát puhára főzzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A hagymát
Pacalt sóval bedörzsöljük, kukoricaliszttel meghintjük és 2 órát állni hagyjuk. Ezután átmossuk. Vizet forralunk a bográcsban, a pacalt 1 órán át főzzük,
A zsír felén megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, darált húst, fűszereket, és tovább pirítjuk. Külön edényben megpirítjuk a felaprított kolbá
Ugrás a lap tetejére >>