Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. 1 ek. olívaolajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, és pirítsuk benne 10 percig a darált húst és a felaprított hagymát.
A felkockázott hagymát és paradicsomot olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felaprózott sonkát, a babot és a kakukkfüvet. Sóz
A meghámozott, felkarikázott krumplit 5 percig sós vízben blansírozzuk, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. A felaprózott hagymát és fokhagymát olajon megfutt
Pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymákat, a gombát, a cukkinit. Fűszerezzük sóval és zúzott fokhagymával. Adjuk hozzá a darált húst. Szórjuk meg piro
Csukát feldaraboljuk, fejet, farkát és a belsőségeket félretesszük. Törzsét feldaraboljuk és beirdaljuk. Vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. Csuka fejé
Csülköt kiáztatjuk, majd feldaraboljuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, fokhagymát megpucoljuk. Fűszernövényeket felaprítjuk, zsemléket kockára vágjuk és lepi
A felkarikázott cukkinit besózzuk, majd leitatjuk róla a nedvességet. A felkockázott sonkát összekeverjük a felaprózott hagymával, a liszttel, a tojással és a
A wok-ban megpirítjuk a hagymát, a chilit, a gyömbért, a fokhagymát és a chiliport, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a cukkinit. Kb. 5 perc elteltével belekever
Ugrás a lap tetejére >>