A meghámozott, felkarikázott
krumplit 5 percig
sós
vízben blansírozzuk, majd egy ki
vajazott jénaiba tesszük. A felaprózott
hagymát és
fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a húst.
sózzuk,
borsozzuk, a
zsályával ízesítjük, majd amint jól átpirult a harmadát a
krumplira tesszük. A felkarikázott répát 3 percig balnsírozzuk, majd a húsra tesszük és befedjük a maradék hús felével. A
cukkinit szintén 3 percig forró
vízben pároljuk, majd a tálba tesszük és a maradék húst rákanalazzuk. A meghámozott, felkarikázott
paradicsomot ráfektetjük,
sózzuk,
borsozzuk, a maradék felaprított
zsályával ízesítjük. A reszelt
sajthoz keverjük a morzsát, majd a
paradicsomra szórjuk, és így előmelegített sütőbe tesszük. Magas fokozaton kb. fél órát sütjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>