Fogunk egy wok-ot, megpirítjuk benne a felcsíkozott húst, a gyömbért és az összepréselt fokhagymát, majd hozzáadjuk a cukorborsót, a bébikukoricát és a 2,5
A sambal oeleket és a curryport elkeverjük az apró darabokra vágott sertéshússal. Forró olajban átsütjük az 1 cm-es kockákra vágott ananászt, ha elkészült,
A húst felszeleteljük, majd a wokban mindkét oldalát megpirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a hasábokra vágott cukkinit, a felkarikázott hagymát, az összepréselt fokha
A kínai kelt mossuk meg, a leveleit vágjuk hosszában félbe, majd csíkokra. A sárgarépát pucoljuk meg, és vágjuk vékony szeletekre. a gombát dörzsöljük meg,
Az edénybe összekeverjük a szójaszószt, a paradicsompürét, a barnacukrot és 2 evőkanál almaecetet, egy másik edényben pedig a zöldséglevesbe öntjük a kem
5-ös fokozaton melegítsük elő a sütőt. Az édesburgonyát dörzsöljük be az egy evőkanál olívaolajjal. Sózzuk és süssük puhára tepsibe. Közben a hagymaka
A burgonyát csepegtessük le, és villával nyomkodjuk szét. Keverjük hozzá a mákot, a lisztet és a cukrot. A tojásokat verjük fel, és adjuk a masszához. Ízes
A lisztet gyúrjuk össze 3 tojással, 2 tojássárgájával, egy kis spenótlével, majd képezzünk belőle cipót és hagyjuk állni.
Az összevágott hagymát süss
Ugrás a lap tetejére >>