A burgonyát megmossuk, leszárítjuk, és lisztbe hempergetjük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a sört, a sót, borsot és gyömbért, majd annyi lisztet, hogy sűr
A fokhagymát összetörjük, a petrezselymet felaprítjuk, majd az egészet összekeverjük pár csepp citromlével.
A halakat megtisztítjuk, belsejüket sóval, borsa
A babot sós vízben 10-12 percet főzzük, majd leszűrjük. A zsemlét kevés vízbe áztatjuk, a tojást felverjük, egy hagymát felaprózunk. Egy tálban összekever
Tarját felcsíkozzuk és liszttel megszórjuk. Májat félujjnyi vastag csíkokra vágjuk. Szalonnát feldaraboljuk, gombát csíkokra vágjuk. Petrezselyemzöldet felap
Hal fejét és farkát nem használjuk fel. Törzsét felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, 15 percig állni hagyjuk. Vöröshagymát kockára vágjuk, gombát
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot, a felkarikázott répát, a felkockázott krumplit és a felaprózo
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk rajta a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a babot, a csombort és 1,5 deci vizet. Kb. 20-30 pe
Elkészítési folyamata ugyan az, mint a bélszín hálóban receptnek, annyi kivétellel, hogy a bélszín és a gombás töltelék tetejére szeletekre vágott sóval,
Ugrás a lap tetejére >>