Tarját felcsíkozzuk és
liszttel megszórjuk. Májat félujjnyi vastag csíkokra vágjuk. Szalonnát feldaraboljuk,
gombát csíkokra vágjuk.
petrezselyemzöldet felaprítjuk és a
bazsalikomot is. Vörös
hagymát karikára vágjuk. Szalonnát a bog
rácsba tesszük, kisütjük a
zsírját. Mikor üvegesre megsült, hozzáadjuk a tarját és a májat. Alaposan megpirítjuk a belsőséget, és ha a hús is pirulni kezd, beleszórjuk a
gombát. Fűszerezzük és megszórjuk
bazsalikommal valamint
petrezselyemmel. Alaposan összeforgatjuk a bog
rács tart
almát. Ha
gomba megpárolódott, felöntjük a bog
rács tart
almát borral és a
paradicsomlével. Puhára pároljuk az ételt és a végén
sózzuk. Pirított
burgonyával tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>