» 75 dkg újburgonya » 1 1/2 dl világos sör » 1 tojás » 3-4 ek. liszt » 1 tk. só » 1 mk. őrölt bors » 1 késhegyni őrölt gyömbér » liszt » olaj a sütéshez » 4 adag tartármártás
A burgonyát megmossuk, leszárítjuk, és lisztbe hempergetjük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a sört, a sót, borsot és gyömbért, majd annyi lisztet, hogy sűrű palacsintatészta legyen. Beleforgatjuk a burgonyákat, majd alacsony fokozaton, olajban kisütjük.
Tartármártással kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom