Olívaolajon pirítsuk meg a rizst, adjuk hozzá a figatellit, a paradicsomot, vizet és a zsályalevelet. Kis lángon főzzük puhára.
Előkészület: 10 perc.
Főzé
A garnélákat mossuk meg, és a forró olajban süssük 40-50 másodpercig, majd vegyük ki. A fokhagymát aprítsuk fel, a chilit vágjuk félbe, magozzuk ki, és mossu
Megtisztítjuk a húst és vágjuk fel 6 szeletre. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük.
A húst rakjuk egy edénybe az almákkal együtt. A barna cukr
190°C-ra melegítsük elő a sütőt.Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A paradicsomot rakjuk tepsibe és 2 evőkanál olívaolajjal locsoljuk meg. Sózzuk- borsozzuk, ma
A káposztát néhány percig forró vízben blansírozzuk, majd összevágjuk. Ezután a tarjával, az oldalassal és a felszeletelt hagymával együtt egy jénaiba tess
A rostélyosokat zsírban elősütjük, majd a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát. Ehhez hozzáadjuk a citrom levét és héját, majd fel
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt húst, sózzuk, felöntjük vízzel,
A bárányhúst bevagdossuk néhány helyet, majd a résekbe tesszük a felszeletelt fokhagymákat. Egy tálban összekeverünk 1-1 evőkanál olajat, rizsbort és szója
Ugrás a lap tetejére >>