A cukkinit meghámozzuk, magját kikaparjuk, majd a húsát legyaluljuk. A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, majd ropogósra sütjük, és félretesszük. A hagymát
A megtisztított, megmosott, leszárított gombát szeletekre vágjuk. A paprikát felkarikázzuk, a paradicsomokat nyolc részre vágjuk. A szalonnát felkockázzuk, kis
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját a tejjel, liszttel, sóval, és borssal összekeverjük. A tojásfehérjét felverjük, majd a masszába forgatjuk.
A g
A tésztát összetörjük, majd sóval ízesített vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd rátesszük 1 dl olajon tejfölre. Lefedve melegen tartjuk. A gombát megt
A gombára öntsük rá a vizet, és hagyjuk 15 percig állni. A csilit magozzuk ki, és vágjuk csíkokra. A gyombért hámozzuk meg, és vágjuk apróra. Az újhagymát
A lereszelt hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd hozzákeverjük a rizst, és így megpirítjuk. Egy tálban a tejfölhöz keverjük a szárított fűszereket és an
A húst kikloffoljuk, befűszerezzük, zsírban megsütjük, és egy lábosba rakjuk. Zsírban megpirítjuk a hagymát, lisztet, majd hozzáöntjük a bort, paradicsomot,
A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük és leszűrjük.
Olívaolajon süssük meg a hús mindkét oldalát, hogy aranybarna legyen.
A paradicsompüré felét dolg
Ugrás a lap tetejére >>