A
gombára öntsük rá a vizet, és hagyjuk 15 percig állni. A csilit magozzuk ki, és vágjuk csíkokra. A gyombért hámozzuk meg, és vágjuk apróra. Az új
hagymát vágjuk karikára. A
koriander leveleit csipkedjük le. A
gombát szűrjük le, és vágjuk darabokra. A
tojásokat verjük fel, és keverjük bele a
szójaszószt, a
borsot és a
földimogyoró-olajat. A wokban hevítsük fel az olajat, öntsük bele a napraforgóolajat, és pirítsuk meg benne a
gombát. A
tojások és a
koriander kivételével keverjük hozzá a többi alapanyagot. Öntsük rá az ízesített
tojást, és süssük meg. A rántottát szedjük tányérokra, és szórjuk
korianderzölddel.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>