Fogunk egy tálat, beletesszük a felcsíkozott kacsahúst, a szójaszószt, a mirint, a cukor felét és a lereszelt gyömbér harmadát, majd az egészet alaposan elkev
Főzzük meg a rizst, majd hagyjuk kihűlni. A gyömbért hámozzuk meg, és vágjuk szeletekre, a koriandert pedig kisebb darabokra. pucoljunk meg 3 mogyoróhagymát, v
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a gyömbért, a paradicsomvelőt, egy ek. napraforgó-olajat, a fokhagymát és a szójaszószt, majd beleforgatjuk a szójahúst
Öntsük fel a rizst bőségesen vízzel, hagyjuk benne 2 órára, majd szűrjük le.
A darált húsokat jól dolgozzuk össze az összevágott vöröshagymával, a zúz
A tésztát megfőzzük, eközben a kolbászt felkarikázzuk, majd a hagymával együtt megpirítjuk. Ehhez adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomot, majd bort öntünk a
A libamellet vékonyan szeleteljük fel, a póréhagymát vékonyan karikázzuk fel. A pomelót és a grépfrútot hámozzuk meg, de a hártyát is távolítsuk el. A gy
A felszeletelt hagymát két kanál vajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük. Ezután négy kisebb jénaiba elosztjuk, a tejszínnel meglocsolj
A hagymákat vékony karikákra szeletelem a füstölt kolbásszal együtt. Bele teszem az edénybe, és felöntöm vízzel, hogy a teteje felett még egy tíz centire l
Ugrás a lap tetejére >>