A halat mossuk meg, és csepegtessük le, majd csepegtessünk rá rizsbort. Szórjuk meg sóval és borssal, és tegyük bambuszkosárba. A hagymát vágjuk negyedekre. A
A rizst főzzük meg, és hagyjuk kihűlni. A rákot keverjük össze, 2 ek. halszósszal és őrölt gyömbérrel. A rizsből formáljunk gombócokat, a közepükbe nyom
A húst vágjuk 2 cm-es darabokra, és pácoljuk be a hal- és osztrigamártással, és hagyjuk 10 percig állni. A lime-okat szeleteljük fel. A koriandert mossuk meg,
A burgonyát héjában megfőzzük. A sonkát felaprítjuk, hozzákeverjük a reszelt sajtot és borssal ízesítjük. A megfőtt burgonyákat meghámozuk, az egyik oldal
A búzát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben megfőzzük. A felét ledaráljuk, majd egy tálban elkeverjük a kukoricaliszttel, a tojással, a medveh
A laskagombát az olívaolajban megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban összekeverünk 5 ek. olívaolajat, 3 ek. citromlevet, 1 tk. cukrot, a sót, borsot, a meté
A felkockázott húst olajon megpirítjuk, majd felöntjük 7 deci vízzel és az ecettel. Hozzáadjuk a pürét, a köményt, a fahéjat, sózzuk, borsozzuk. A hagymáka
A folyamat ugyan az, mint a szegedi gulyásnál, annyi kivétellel, hogy a levesbe felaprított kelkáposztát is főzünk.
Ugrás a lap tetejére >>