Az oldalast nyolc egyforma szeletre felvágjuk, majd sózzuk, és olajban kisütjük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd egy kevés vizet, és így tovább pároljuk. Eközb
A káposztát tisztítsuk meg, szedjük leveleire és 1-2 percig sós vízben blansírozzuk.
A kolbászhúst dolgozzuk össze a tojással, a sonkával, a májjal, a keny
A feldarabolt húst, a hagymákat, a paradicsomot, a cukrot és a fűszereket egy lábosba tesszük, majd hozzáöntjük az ecetet és az olajajt, sózzuk, borsozzuk. Fel
A burgonyát apróra vágjuk, majd 2 dkg forró vajon, fedő alatt készre pároljuk. 5 dkg vajat felforrósítunk, hozzáadjuk a lisztet és a forró tejet, majd álland
A cukkinit szeleteljük fel, a koriander leveleit vágjuk apróra. a gyömbért keverjük össze a rákpasztával és 2 ek. vízzel. A bambuszkosárkákat báleljük ki
Egy tálba tegyük bele a lisztet, és fél ek. cukrot. 0,5 dl vizet langyosítsunk meg, és a zsiradékkal együtt keverjük a lisztbe. gyúrjuk sima tésztává, majd n
A kelkáposztaleveleket főzzük 1-2 percig forrásban lévő sós vízben, majd vegyük ki, és mártsuk jéghideg vízbe. A petrezselymet vágjuk apróra, majd dolgozzu
Mossuk meg a mangoldleveleket, és egy kis ideig blansírozzuk. 1 szál citromfüvet vágjunk össze a meghámozott fokhagymával együtt. A zsemlét áztassuk be, a gala
Ugrás a lap tetejére >>