Zsírban megpirítjuk a hagymát, megfűszerezzük, hozzáöntjük a paradicsompürét, aprított fokhagymát, és felöntjük vízzel. A sózott, lisztbe panírozott hú
A szalonnát felkockázzuk, megsütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a pirospaprikát és a felkarikázott krumplit. Így főzzük, majd ha már majdnem te
A krumplikat héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és elfelezzük őket. A közepüket kikaparjuk, majd a pépesre összevagdalt pörkölttel megtöltjük. Ezután jé
A húst ízesítsük sóval és borssal, majd tegyük egy tálba. Szedjük le a kolbászról a héját, nyomkodjuk szét és a hússal dolgozzuk össze. Formázzunk gomb
Dolgozzuk össze a darált húst a zsemlemorzsával, a parmezánnal, a mártással, a fele paradicsomszósszal és egy fél csésze mozzarellával. Oregánóval fűszerez
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd beledolgozzuk a húsgombócokat. Ezután hozzáadjuk a vizet, a bort, ízlés szerint ketchupot és oregánóv
Fogunk egy tálat, beletesszük a húst, a zsemlemorzsát, a tojást, a menta felét, a szegfűborsot és az összepréselt fokhagymát. Az egészet alaposan elkeverjük,
A káposztát szűrjük le és jól facsarjuk ki. A szalonnát pirítsuk ropogósra és tördeljük össze.
A darált húst dolgozzuk össze a zsemlemorzsával, az enyh
Ugrás a lap tetejére >>