A káposztát szűrjük le és jól facsarjuk ki. A szalonnát pirítsuk ropogósra és tördeljük össze.
A darált húst dolgozzuk össze a zsemlemorzsával, az enyhén felvert tojással, a tejjel és a mártással. Sóval, borssal és köménnyel fűszerezzük. Képezzünk belőle közepes golyókat, majd süssük őket aranybarnára.
A káposztát dolgozzuk össze az összevágott hagymával, a szalonnával és egy kis köménnyel. Kanalazzuk egy edénybe és rakjuk rá a húsgolyókat. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 6-8 órán át pároljuk. Tálaláskor a petrezselyemmel meghintjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom