A kagylókat tisztítsuk meg, a kinyíltakat dobjuk ki. Főzzük őket 10 percig, majd vegyük ki a héjukból. Amik nem nyíltak ki, dobjuk ki. A hagymát és a fokhagym
A kagylókat előre megfőzzük, majd eltávolítjuk a héjukat, és a köménnyel összekeverjük a húsukat egy tálban. Ezután a wok-ban megpirítjuk a felkarikázott
A kagyló felesleges részeit eltávolítjuk, a megmaradt húst pedig vízszintesen elfelezzük. A wok-ban vajon és olajon megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, a
A felaprózott hagymát és újhagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felszeletelt paprikát és zellert. Néhány perc után
A felaprózott hagymát és a kockára vágott húst az olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral és 2 deci vízzel. Így kb. egy órát párolj
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd beletesszük a felkockázott húst. Így megpirítjuk, majd vizet öntünk hozzá, a fűszerekkel ízesítjük. A húst lesütj
A darált húshoz hozzákeverjük a beáztatott zsemlét, a tojást, majd sózzuk, borsozzuk. Ezzel megtöltjük a zöldpaprikákat. Eközben a megpirított hagymához ho
A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, majd a felét egy jénaiba tesszük. Sót, borsot szórunk rá, majd rátesszük a felszeletelt húst. Erre kerül a felkarikázo
Ugrás a lap tetejére >>