Az összevágott hagymát futtassuk meg a vajban, majd dolgozzuk hozzá a lisztet. ha megbarnult locsoljuk rá a fehérbort. Adjuk hozzá a fűszercsokrot és sózzuk, va
A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját h
Kockázzuk fel a húst és olajon alaposan süssük meg, majd öntsük le a zaftját. Ezután tegyük egy edénybe és adjuk hozzá a félbevágott gombát, a felvágott
Forraljuk fel a csontokat bő vízben, majd öblítsük le őket. Másodszorra már tegyük a leveshez a zöldségeket és a sót is. Kb. 3 órán keresztül főzzük am
A húslét összekeverjük a borral, és a kétféle húst megfőzzük benne. Megfűszerezzük, majd ha a húsok megpuhultak, leszűrjük. A húsokat felkockázzuk, majd
A húst és a szalonnát 60 percig főzzük a húslében. Beletesszük a sárgarépát, és még fél órát főzzük. Utána a húst és a szalonnát felkockázzuk, a s
Fogunk egy wok-ot, felforrósítjuk benne az olajat, majd megpirítjuk benne a currypasztát és a felcsíkozott paprikát. Ezután felöntjük a kókusztejjel és a hala
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a kókuszreszeléket, a morzsát, a fűszerport, a sót és a citromhéjcsíkokat. Egy másik tálban felverjük a tojásfehérj
Ugrás a lap tetejére >>