A kolbászt és a szalonnát apróra felvágjuk, majd olajon dinszteljük, és hozzáadjuk a felcsíkozott halhúst. Felöntjük kevés vízzel, majd beletesszük a felsz
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát bevagdossuk, és a sóval, köménnyel, delikáttal, fokhagymakrémmel ízesítjük. Így 2 órát pihentetjük,
A csirkemellet jól megmossuk, feldaraboljuk és a sós, borsos, paprikás keverékkel meghintjük. Ezután tegyük egy edénybe a felszeletelt gombával, az összevágot
Összevágjuk a szalonnát és megpirítjuk, és felöntjük vízzel. Belerakjuk a karikára vágott krumplit. Amikor felforr, hozzáadjuk a petrezselymet és a zöldpapr
A burgonyát még forrón átpasszírozzuk. A tésztát megfőzzük, leszűrjük, és leöblítjük. A vajat megmelegítjük, hozzáadjuk a tejfölt, az összetört fokha
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
A halat tisztítsuk meg, ás vágjuk csíkokra. Csepegtessük meg citromlével, sózzuk, borsozzuk. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, és süssük meg benne a halcsí
Rakjuk a halat porcelántálba és a teriyaki szószt öntsük rá. Takarjuk le és rakjuk 2 órára a hűtőbe. Az olajat mindeközben forrósítsuk fel. 1-2 perc alatt
Ugrás a lap tetejére >>