Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a szójaszószt, a keményítőt és a földimogyoró-olajat, majd beletesszük a felcsíkozott húst, és fél órát pácoljuk.
Fogunk egy tálat, beletesszük a felcsíkozott húst, majd hozzákeverjük a szójaszószt, a ketchupot, az összepréselt fokhagymát, a citromlevet és a koriandert. E
Alaposan tisztítsuk meg a húst és kockázzuk fel.
Egy edénybe öntsük bele a levest és dolgozzuk hozzá a tejfölt, a vizet, valamint a levesport. Keverjük hozzá
A tésztát só nélkül főzzük ki, szűrjük le és tartsuk melegen.
A forró vízbe rakjuk bele a leveskockát és tegyük félre. A húst felvágjuk és olívaolajb
A szezámmagot a száraz wok-ban megpirítjuk, majd félretesszük. Ezután a helyére töltjük az olajat, majd ebben megpirítjuk a felcsíkozott húst. Ehhez adjuk hoz
Fogunk egy mélyebb tálat, beletesszük a szójaszószt, majd hozzákeverjük a chiliolajat, a tamarindkrémet, a cukrot és az összepréselt fokhagymát. Ebbe forgatju
Fogunk egy mozsarat, összetörjük benne az előre megpirított szezámmagot, az összepréselt fokhagymát, a gyömbért és a chilit, majd egy tálba tesszük, és elk
A felkarikázott hagymát és a felcsíkozott húst a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott paprikát, a felkarikázott répát és a felszeletelt cukkin
Ugrás a lap tetejére >>