A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. A darált húsokat sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekkel egy agyagedénybe rétegezzük. Minden rétegre szórunk egy k
A gombát megtisztítjuk, a burgonyát megmossuk, majd héjastul felkarikázzuk a hagymával és paradicsommal együtt. A szalonnát fél cm vastagra szeleteljük, és be
A halat mossuk meg, és vágjuk 3 cm hosszú csíkokra. a karottát pucoljuk meg, hosszában vágjuk félbe, majd ferde szeletekre. a lime-okat vékonya szeleteljük fel.
A felkockázott szalonnát bográcsba tesszük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a tésztát. Ezeket megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a paprikával íze
A burgonyákat héjukban megfőzzük, majd megpucoljuk, és karikákra felvágjuk őket. A krumpli karikákat egy kivajazott jénaiba tesszük, megsózzuk, majd rátessz
A szőlőt vágjuk félbe, és magozzuk ki, és keverjük össze a mazsolával, az armagnackal és az ötfűszer-porral, és pároljuk 10-15 percig. A húst csíkozzuk fe
Olívaolajban pároljuk meg a nyúlcombokat, a gombát, a kakukkfűágat, a fokhagymát, forraljuk fel, majd lefedve süssük 140 fokon, 90 percig.
Előkészület: 15 p
A húst feldaraboljuk, majd sóval, borssak ízesítjük. Hozzáöntjük a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Beletesszük a borjúlábat, a hagymát, a zellert, a kaku
Ugrás a lap tetejére >>