Az olívaolajon először a csíkokra vágott húst süssük aranybarnára, ezután külön a felvágott szalámit is ugyanígy pirítsuk meg. A visszamaradt zaftban pár
A wok-ban megpirítjuk a cikkekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát, és 2-3 percig így pirítjuk. Ekkor beletesszük a pak choit, majd ha a
A pak csojt tisztítsuk meg, és vágjuk kis darabokra. A hagymát vágjuk apróra, a csilit vágjuk félbe, kaparjuk ki a magokat, és a csövet ezután mossuk meg, majd
A húst bepácoljuk, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Utána 6 szeletet vágunk belőle, és kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd összezúzott fokhagymával és a m
A folyamat ugyan az, mint az előző recepteknél, de marha hús helyett itt birka húst használunk, ezen kívül zöldbab és tejföl is kerül a levesbe.
A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt és a felaprózott hagymát is. Miután ezek megpirultak, beletesszük a szeletek
Húst felkockázzuk. Vöröshagymát finomra vágjuk, zöldbabot felszeleteljük. Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Fokhagymát apróra vágjuk.
Zsírt felhev
Szarvashúst felkockázzuk és hideg vízbe áztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Így járunk el a zellergumóval is. Fokhagymá
Ugrás a lap tetejére >>